Skip to main content

Köpvillkor

Köpvillkor

LEVERANSTID

Normal leveranstid är 4 arbetsdagar med undantag för viss delar av Sverige som inte har daglig leverans. Om en vara skulle ta slut eller om den är i produktion kan leveranstiden bli längre. Vid längre leveransförsening har du alltid möjlighet att upphäva köpet. Kontakta i så fall vår kundtjänst. Bildningsbruket AB (Lessebo Handpappersbruk) reserverar sig för slutförsäljning av produkter samt eventuella prisfel. Din order levereras till närmaste DHL-ombud och aviseras på det mobilnummer som uppgetts på ordern.

BEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din beställning. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst. Har du inte fått din bekräftelse? Kolla i din skräppost-folder i mailen, ibland hamnar den där.

BETALNINGSALTERNATIV

I dagsläget erbjuder Handpappersbruekt betalning via bank- och kreditkort samt faktura.

KORTBETALNING

 Du kan betala med bland annat Visa, Mastercard,

ÅNGERRÄTT

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits.

De returnerade varorna skall vara i oanvänt och oskadat skick i originalkartong i obruten plastinpackning som produkterna levereras i. 

Vi hanterar returer löpande.

Returadress:

Lessebo Handpappersbruk
Storgatan 79
365 33 Lessebo, Sverige
Tel +46 478 – 77 00 10

FRAKT

Vi levererar inom Sverige. 

Beställningar till andra länder kan bli föremål för mervärdesskatt, importtullar och / eller skatter som tas ut när ditt paket når ditt land. Vi står inte för moms, tullar och / eller skatter på beställningar till länder utanför EU, och vi kan inte förutsäga vilka speciella avgifter som kan tillkomma. Om du drabbas av sådana ytterligare kostnader måste de betalas för att ditt paket ska tulldeklareras. Vänligen kontakta ditt lokala tullkontor för mer information.

REKLAMATION

Skulle en produkt vara defekt eller fellevererad vänligen kontakta kundtjänst så snart som möjligt. Ring 070-7876501 eller maila info@lessebohandpappersbruk.se

EJ UTLÖSTA VAROR

Ditt paket ligger kvar på ditt ombud/terminalen i 14 dagar efter att den ankommit. Vid ej avhämtad leverans så kommer paketet automatiskt att skickas tillbaka till vårt lager och vi debiterar 500 SEK för ej mottagna varor. 

FÖRETAGET

Lessebo Handpappersbruk
Storgatan 79
365 33 Lessebo
Sverige